Magneetvensters.

Waarvoor heb ik een magneetvenster nodig?

Magneetvensters zijn zeer veelzijdig inzetbaar. Ze dienen in de eerste plaats als bescherming tegen vuil, stof en vocht en kunnen gemakkelijk op bijna elk glad oppervlak worden aangebracht. Bij M-Rack vindt u zelfklevende evenals niet-zelfklevende magneetvensters voor verschillende doeleinden.
Normaal gesproken worden magneetvensters gebruikt om aan draadboxen en andere transportkisten te bevestigen. Ze kunnen belangrijke documenten met opmerkingen herbergen. Dankzij de frames worden de ingesloten documenten langdurig veilig bewaard en barcodes kunnen door de transparante folie van het geïntegreerde venster direct worden gescand. Bovendien komen magneetvensters net zo vaak in magazijnen als in verkoopruimtes voor. Ze dienen voor de markering van magazijnstellingen of om bezoekers de weg te wijzen. Dankzij de opvallende kleuren zijn magneetframes gemakkelijk te vinden en worden de ingesloten documenten optimaal gepresenteerd.
Vanwege het gemakkelijke gebruik kunnen magneetframes bovendien heel snel worden aangebracht. De ingesloten documenten kunnen zo vaak als nodig worden gewisseld.
Veel bedrijven gebruiken de magneetvensters ook voor kantoorruimtes of op flip-overs.

Hoe gebruik ik een magneetvenster?

Afhankelijk van het type kunnen magneetvensters op verschillende manieren worden aangebracht. De meeste magneetvensters zijn zelfklevende vensters, die van een magneetband voorzien zijn. Dat wil zeggen: de achterkant van het frame is zelfklevend. De informatieframes kunnen middels eenvoudige handelingen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht.
Het desbetreffende informatiebord wordt door de aanwezige magneetband gefixeerd. Een ander type magneetvenster is het venster met magneetband. Deze is voorzien van magneetstrips en hecht op elke metalen ondergrond. Of het nu gaat om een zelfklevend magneetframe of niet, een frame kan op verschillende ondergronden worden geplaatst en zo vaak als gewenst worden hergebruikt. Omdat bijna alle magneetvensters in de gangbare papierformaten verkrijgbaar zijn, kunnen ze voor bijna elk document worden gebruikt.
Of u het magneetframe in staand- of liggend formaat wilt gebruiken, is aan u.

Welke keuze aan magneetvensters heb ik?

De keuze aan magneetvensters is enorm. M-Rack biedt u zowel zelfklevende als ook niet-zelfklevende magneetvensters in verschillende kleuren en maten.
Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig magneetvenster met magneetband of een zelfklevend magneetframe.
Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en in A3, A4 en A5 formaat.

De voordelen van een magneetvenster bij M-Rack:

  • Kan in kleine hoeveelheden besteld worden
  • Is zowel zelfklevend als ook niet-zelfklevend leverbaar
  • Is verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en uitvoeringen
  • Kan heel gemakkelijk worden bevestigd en losgemaakt
  • Maakt gaten boren of andere voorzieningen overbodig
  • Blijft op bijna elke ondergrond zitten
  • Is in alle gangbare papierformaten verkrijgbaar
  • Biedt langdurige bescherming tegen vocht, stof en vuil
  • Kan zowel in liggend – als in staand formaat worden gebruikt
  • Is ook leverbaar in een Security-versie

magneetvenster-zelfklevend,A4-magneetvenster,A5-magneetframe

magneetvenster-zelfklevend,magneetframe-A5,magneetkader-A3

magneetvenster,safety-kleur-magneetvenster